Aloita yhteistyö

Suomen korkeakouluissa on yli 300 000 opiskelijaa valmistautumassa työelämään. Tuorein tieto ja osaaminen on heillä. Miksi et hyötyisi siitä?

Harjoittelu

Tarvitsetko tekijän tapahtuman suunnitteluun,  vientitiimin avuksi, sisällöntuottajaksi, uudistamaan markkinointia, avustamaan tuotannon uudistuksessa, kasvamaan yritykseen? Korkeakouluharjoittelijoilla on valtavasti osaamista – tarjoa heille mahdollisuus päästä näyttämään sitä.

Tietoa korkeakouluopiskelijoiden harjoittelusta

Opinnäytetyöt

Onko sinulla tarve asiakastutkimukselle, markkinointisuunnitelmalle, historiikille, tutkimuskatsaukselle tai selvitykselle? Lähes tuhannen eri oppiaineen osaajista löytyy tekijä melkein mille tahansa aiheelle. Myös sinun tutkimusongelmasi voi olla työn pohjana.

Opinnäytetyö työnantajan toimeksiantona

 

Opiskelijaprojektit

Haluatko kehittää tuotteita tai toimintaasi,  markkinoida uudella tavalla, järjestää tapahtuman, tehdä tutkimuksen tai luoda jotain muuta uutta asiantuntijoiden ohjaamien opiskelijoiden avulla? Projektiyhteistyössä käytännön toimeksiantoa ratkovat opiskelijat tuoreine näkökulmineen.

Mitä projektiyhteistyö on?

Korkeakoulut & yritysyhteistyö

Mentorina toimiminen, yrityspartnerius, rekrytointitapahtumat, täydennyskoulutus, väline- ja tilavuokraus sekä korkeakoulun ja elinkeinoelämän yhteiset tutkimusprojektit. Suomen 17 yliopistoa ja 27 ammattikorkeakoulua tarjoavat lukemattoman määrän erilaisia palveluita ja yhteistyötapoja.

Korkeakouluyhteistyön mahdollisuudet

 
 

Korkeakouluosaajat.fi on korkeakoulujen tuottama palvelu työnantajille.